Schoolfeest groot succes!

Geplaatst door Meester Albert op 27-01-2015

Afgelopen vrijdag was het schoolfeest. Dit jaar zat het in een ander jasje. Circus Kristal was deze dag aanwezig om de kinderen mee te nemen in de wereld van het circus.

Door zelf als echte circusartiesten aan de slag te gaan werden de kinderen uitgedaagd moeilijke kunsten te oefenen. Er waren verschillende onderdelen waaraan de kinderen konden deelnemen. Het eenwielrijden, bordje draaien, balanceren, balletje trappen, bal lopen en jongleren waren de onderdelen waarmee de kinderen aan de slag zijn gegaan. Soms best lastig, maar het eindresultaat was verbluffend. Alle kinderen hadden wel een onderdeel waar zij goed in waren.

Op De Toermalijn werden de kinderen op een andere manier uitgedaagd. Door te schminken, bellenblazen en goochelen werden de kinderen omgetoverd tot echte circusartiesten.

Tussendoor waren er door verschillende ouders heerlijk pannenkoeken gebakken. Fijn dat er op deze dag zoveel hulpouders waren die ons konden helpen. Mede hierdoor is het schoolfeest een groot succes geworden.

Laatst vernieuwd: 27-01-2015 om 07:52