SKL is nu GO

Geplaatst door Meester Albert op 01-06-2016

Sinds vandaag heeft de SKL een nieuwe naam. Zij gaan verder onder de naam GO kinderopvang.

Peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang GO! Kinderopvang

PSZ de Propeller
PSZ de Propeller is een VVE peuterspeelzaal. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse educatie. Dit betekent dat het aanbod speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Er is een intensieve samenwerking tussen de peuterspeelzaal en de Toermalijn. We werken samen aan de ontwikkeling van uw kind. De overstap van peuter naar kleuter gaat spelenderwijs.
De Propeller is geopend op alle ochtenden van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 11.30 uur. Daarnaast ook op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 12.45 uur tot 15.15 uur.

BSO Zeppelin
Het is belangrijk dat uw kind zich bij ons thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij zeppelin kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten gedaan. In de vakanties is er zelfs een speciaal activiteitenprogramma.

Zeppelin is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in vakanties is er de hele dag opvang. Op woensdag vindt de opvang plaats bij IKC het Mozaïek (Kempenaar 21-06). Ook is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur mogelijk.
U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groep. Voor meer informatie over tarieven en aanmelden kunt u terecht op de website www.go-kinderopvang.nl.

GO! Kinderopvang
Bezoekadres De Schans 19-09